Aasmundsen Bakeri

Publisert: 01.07.2020 19:07

Aasmundsens Bakeri Telemarksbakeren er et lokalt bakeri for hele Telemark. Tidlig hver morgen kjøres varer ut til alle deler av fylket – fra Haukeli til Kragerø. Aasmundsens Bakeri kombinerer rasjonell brødproduksjon med håndverksmessig fremstilling av kaker og spesialprodukter. Bestselgerne Aasmundsens Skåret Kneipp og Sjøormbrød Skåret, er dominerende innslag i butikkhyller over hele fylket. Bakeriet har også eget konditori, hvor Bløtkaker, Verdens Beste og andre spesialiteter håndlages på bestilling hver natt. Bakeriet ble etablert i 1924 av Aasmund Aasmundsen og ble drevet av familien frem til 2002. I 1980 årene var Aasmundsen en betydelig produsent av fyrstekaker til hele Norge. Aasmundsens Bakeri er en viktig leverandør av bakervarer til alle dagligvarekjeder, sykehus, sykehjem, skoler, serveringssteder og kantiner i hele Telemark. Aasmundsens Bakeri ble overtatt av Nærbakst i 2007.